fredag 26 mars 2010

ja vad gör man

less på de mesta....hur mycke orkar man som människa....varför är det ingen som lyssnar....de ända jag vill är ju att få reda på hur jag ska göra....varför mår h*n dåligt?
gör h*n de???
varför blir de så???
många frågor men inget svar....älskar dig!!!!

6 kommentarer:

  1. Hoppas att allt bara blir bra snart! KRAM

    SvaraRadera
  2. Usch, låter som om du har det jobbigt just nu. Hoppas det ordnar sig snart, vad det än är! Styrkekramar!

    SvaraRadera
  3. Har du ingen du kan prata med om detta? Jag har två öron att lyssna med om du vill. Kan ta en promenad imorgon eller ikväll kanske? :) Är ju inte hemma i grums så mkt nu under praktiken. Ja, det är jättespännande och kul på praktiken. Man lär sig supermycket verkligen. Men det är väldigt mycket sjukvårdsarbete och det är ju helt nytt för mig! :) Kram.

    SvaraRadera
  4. Du ska prata med skolan skriver du så jag antar att detta handlar om ditt barn. Hoppas det ordnar sig iaf! Yes, jag hör av mig. Vet inte riktigt när jag ska till grums nästa gång, kanske blir jag kvar i stan ända fram till nästa helg, vi får se. Men vi får höras! Kram.

    SvaraRadera
  5. Nej, det var vi inte. Men vi hade bara några enstaka kurser kvar dessutom har vi jobbat på järpegatan i så många år (särskilt jag) att hon tyckte att vi som gått där så länge borde få vara med. Och eftersom vi snart var klara med kurserna så fick vi det. Ah, så du har sökt till järpegatan iaf? :) Hela huset eller? Nej, som vikarie duger man fan aldrig. :(

    Hoppas allt är bra annars!

    SvaraRadera
  6. Hört något angående sommaren än? Jag fick iaf vara på trean. :)

    SvaraRadera